IPL Фотоподмладяване Lumenis

Видими резултати след първата процедура

Фотоподмладявяне с Lumenis ONE

Lumenis ONE е истинска IPL система от четвърто поколение с патентована уникална технология, която оптимизира мощността, импулсите и светлината, за да осигури максимален ефект, комфорт и защита. Lumenis създадоха IPL и продължават да я усъвършенстват. Технологията IPL на Lumenis сe превърна в “Златен стандарт”, а Lumenis ONE е флагманът в листата на фирмата. Други фирми използват по-евтина технология с по-ниска мощност, което води до слаби резултати. Нашата фирма от друга страна е направила инвестиция в Lumenis One, защото вярва, че клиентите ни заслужават само и единствено най-добро.

Чрез сапфирения си връх Lumenis One нежно предава въху Вашата кожа специален светлинен спектър в индивидуализирани порции. Светлината се абсорбира или повърхностно от спукани капиляри и тъмни пигменти, или в дълбочина от по-големите съдове и колагена. Разширените капиляри се свиват, пигментните лезии потъмняват и се излющват, и се създават нови колагенови влакна, което придава на кожата обновен и по-младежки вид.

Чрез системата Lumenis One Photorejuvanation One може да бъде използвана за третиране на всяка част от тялото. Най-разпространените зони са лицето, шията, деколтето и ръцете.

Обикновено върху зоната за третиране се поставя студен гел и задължително използване на тъмни очила, за да предпазят очите Ви от ярката светлина. Гладката, хладна повърхност на IPL главата на Lumenis One нежно се поставя върху Вашата кожа и предава светлинните импулси. Може да почувствате леко парване по време на процедурите. Анестетичен крем може да бъде използван, но рядко е необходим. Всяко третиране отнема обикновено около 20 минути. Отлични дълготрайни резултати могат да бъдат постигнати чрез поредица от четири до шест третирания.

В зависимост от количеството третирани проблеми и сериозността на всеки един от тях, се препоръчва серия от четири до шест процедури. Вие можете да се върнете на работа още същия ден и да се заемете с обичайните си дейности. Чрез разделяне на цялата програма на няколко отделни третирания, се осигурява постепенно подобрение, съчетано с много нисък риск и запазвайки удобството от незабавно връщане към ежедневието. С напредване на възрастта забелязваме, че върху кожата ни започват да си личат следите на времето, слънчевите увреждания и начина на живот. Тези несъвършенства на лицето могат да влошат външния вид и здравето ни. Photorejuvenation предлага дълготрайно подобрение на множество проблеми, кожата ни изглежда по-млада, по-гладка и по-здрава с минимален или никакъв оздравителен период. Тази уникална технология позволява в една и съща процедура да се третират различни състояния на кожата и недостатъци по нея, като се постигат впечатляващи резултати без да се откъсвате от нормалния ритъм на живот.

Какви състояния могат да се лекуват с Lumenis ONE?

  • Разширени капиляри / Spider Veins
  • Старчески петна / Age Spots
  • Слънчеви петна / Sun Spots
  • Слънчеви увреждания / Sun Damage
  • Пъстра пигментация / Mottled Pigmentation
  • Кожна червенина / Ruddy Comlexion
  • Лунички / Freckles
  • Розацея / Rosacea

Цени

IPL Фотоподмладяване лице – 350лв.

IPL Фотоподмладяване лице и шия – 400лв.

IPL Фотоподмладяване лице, шия и деколте – 500лв.

Капилярна звезда – 35лв.