Билков пилинг Green Peel

Силата на натуралната красота

НОВА КОЖА САМО ЗА 5 ДНИ

Преди повече от 60 години, Кристине Шрамек поставя основите на оригиналния GREEN PEEL® Билков пилинг, който помага на хора с различни кожни проблеми, да се радват на чиста, здрава и млада кожа. Основата на метода се крие в смес от осем избрани билки, съдържащи ензими, витамини и минерали, които се масажират по специален начин в кожата. Билковият пийлинг беше допълнително медицински разработен и обогатен от нейната дъщеря, лекар по медицина и дерматолог д-р Кристине Шрамек Друзио и се прилага и до днес от естетици и лекари от цял свят. Различни количества от смесите, позволява GREEN PEEL® Билков пилинг, да бъде адаптирана към индивидуалните състояния на кожата и според целите на лечението.
Оригиналният билков пийлинг GREEN PEEL® се предлага единствено и ексклузивно от сертифицирани козметици и дерматолози.

Регенерация и обновяване с пийлинг ефект

Това е класическият метод за пилинг GREEN PEEL®. След задълбочена оценка и анализ на кожата, Green peel маската интензивно се масажира в кожата. Това води до увеличаване на кръвообращението, увеличаване на притока на кислород и хранителни вещества и видимо обновяване на кожата. Този ефект е съпроводен в рамките на два до пет дни в зависимост от текстурата на кожата с повече или по-малко силен процес на белене на кожата. През това време, кожата трябва да се възстановява със специални продукти Dr. Schrammek. За да завърши класическият метод на пийлинг GREEN PEEL® Класик, вашият козметик ще изпълни финална процедура на 5. ден след пийлинга. Това е необходимо за да се подхрани интензивно кожата с ценни съставки.
Отлично решение за различни кожни проблеми върху лицето или тялото.

  • Широки пори, себорейна кожа
  • Замърсена кожа, мастни кисти
  • Кожа, склонна към преждевременно образуване на бръчки с увиснали контурите на лицето
  • Кожа увредена от слънцето с пигментни петна
  • Подмладяване
  • Някои форми на хиперпигментации
  • Стрии
  • Отпускане на кожата на тялото (коремна стена, горната част на ръцете, бедрата)

Виталност и регенерация за кожата без пийлинг ефект

Този метод осигурява видимо енергия на кожата. Той стимулира кръвообращението и обмяната на веществата и по този начин води до по-естествено подобряване на текстурата на кожата, без да се наблюдава пийлинг ефект. GREEN PEEL® Енергджи осигурява вашата кожа с естествена енергия, която трябва да поднови клетките. Това помага за намаляване на свързаните с възрастта кожни прояви, както и примеси, белези и пигментни нарушения. Лечението видимо подобрява външния вид на кожата и хармонизира повърхността й. Тя работи идеално като се повтаря като интензивно лечение в салона няколко пъти в годината.

Ударна свежест. Без пийлинг ефект

С този метод, също не целим видим пилинг ефект. Вместо това, кожата се стимулира и освежава с билки. Кръвообращението се стимулира, порите се отварят и отблокират, и кожата вече е в състояние оптимално да усвоява съставките от последваща грижа за кожата. Тенът изглежда по-ясен и по-свеж. GREEN PEEL® Фреш витализира клетките и кожата ви свети с нова свежест. Ето защо това лечение е идеалното решение за уморена кожа без свежест и служи като ефективна превенция и помощник в борбата срещу преждевременното стареене и загуба на еластичност – дори и ако кожата ви все още не е започнала, да показва признаци на стареене.

Цени

Билков пилинг „Класик“ – 250 лв.

Билков пилинг „Енерджи“ – 150 лв.

Билков пилинг „Фреш“ – 110 лв.