Най-доброто за Вашето тяло

При високочестотна микронидлинг терапия медицинско устройство с фини, позлатени игли създава множество малки перфорации по кожата. В резултат на което се провокират регенеративните процеси и се стимулира колагенообразуването. Благодарение на микроперфорациите кожата ни по-лесно усвоява полезните за нея вещества, като хиалуронова киселина, витамини и аминокиселини, които възстановяват естествения й вид. Още..

Нашето специално предложение за тази пролет е свързано с терапиите за изглаждане на кожата, обновяване и борба с неестетичните проблеми, като пигментни петна, белези от акне, ситни бръчки,груба и повяхнала кожа. Още..

Почистването на лицето осигурява отстраняването на замърсяванията, регулация на себумната секреция, заглаждане на кожния микро-релеф, подобряване на текстурата на кожата. Съобразено е с типа кожа и нейните нужди. Още..

Добрата хидратация на кожата е най-мощното ни оръжие по пътя към здраве и красота. Ако Вашата кожа се нуждае от бързо възстановяване и хидратация, тази терапия е подходяща за Вас. Активни съставки с мощно хидратиращо, подхранващо и лифтинг действие, работят в полза на младостта. Още..

Химичният пилинг е нехирургична манипулация, чрез която се цели унищожаване на повърхностните слоеве на кожата с помощта на различни по сила на действие органични киселини. Целта на манипулацията е физиологична и контролирана промяна на вида на кожата, чрез регенериране на нов епидермис. Още..

Преди повече от 60 години, Кристине Шрамек поставя основите на оригиналния GREEN PEEL® Билков пилинг, който помага на хора с различни кожни проблеми, да се радват на чиста, здрава и млада кожа. Основата на метода се крие в смес от осем избрани билки, съдържащи ензими, витамини и минерали, които се масажират по специален начин в кожата. Още..

Чрез сапфирения си връх Lumenis One нежно предава въху Вашата кожа специален светлинен спектър в индивидуализирани порции. Светлината се абсорбира или повърхностно от спукани капиляри и тъмни пигменти, или в дълбочина от по-големите съдове и колагена. Разширените капиляри се свиват, пигментните лезии потъмняват и се излющват, и се създават нови колагенови влакна, което придава на кожата обновен и по-младежки вид. Още..

Добре дошли в ерата на подмладяването- LPG е една от най-безопасните, неинвазивни технологии, тя по естествен път стимулира фибробластите– клетките отговорни за младежкия и еластичен вид на кожата. Тя засилва производството на колаген и еластин и подобрява метаболизма. Още..

Hydrox peel е нова пилингова формула с алфа-хидрокси-киселини, витамин С и кислород с чистота 90-95%. Приложението му е да стимулира естествената регенерация на кожата чрез доставяне на изключително чист кислород дълбоко в дермата.

Hydrox peel не причинява болка, не води до развитие на еритем и кървене. Още..

Иновативна патентована клинично доказана процедура постига цялостно освежаване, силна хидратация, дълбока регенерация и нежна ексфолиация на кожата благодарение на три работещи в сихрон технологии.